Betingelser/kontakt

Kontakt oss

Ønsker du hjelp eller forslag til meny, send oss forespørsel med noen ord om hva det gjelder. Vet du allerede hva du ønsker sender du bare inn din bestilling via webshoppen, mail, kontaktskjemaet eller ring oss!

Adresse:
Hagerups vei 32X,
5093 Bergen
Telefon:
55 28 38 10

Betingelser/Avbestilling

Bestilling: Ordretelefon betjenes mellom 08-18 alle dager.

Levering/henting/åpningstider: Pris for levering Kr 125. Vi leverer over hele Bergen alle dager mellom 09 00 og 21 00.Maten kan også hentes i butikk på Hagerupsvei 32 (Landås) alle dager.

Oppsett av mat: Ved bestilling av tapas/koldtbord kommer rettene i aluminiums bakker/fat og er klart til å settes på bordene. (NB! bildene på siden er bare eksempel på hvordan buffeten KAN settes opp). Varmrettene kommer i termokasser, i disse kassene holder maten seg varm inntil 3 timer, men vi anbefaler at du velger leveringstid nærmest mulig spisetidspunkt.

Våre sjåfører har mange leveringer i løpet av en dag, og har derfor ikke mulighet til å rigge opp buffeten og sette ut maten for hver enkelt kunde, om man ønsker at noen andre gjør i stand dette kan man leie inn servitør av oss.

Feil ved bestilling: Dersom du oppdager mangler/feil ved bestillingen er det viktig at du ringer oss på 930 51 920, slik at vi kan rette opp i dette så raskt som mulig. I de fleste tilfeller vil vi være i stand til å levere ny vare på kort tid.

Avbestilling: Avbestillinger som skjer etter klokken 12.00 tre hverdager før leveranse faktureres med 50 % av totalbeløp.

Avbestillinger som skjer samme dag som avtalt leveranse  faktureres  med  100 % av totalbeløp.

Reduksjonsfrist: Reduksjoner som skjer etter klokken 12.00 tre hverdager før avtalt leveranse, faktureres med  50% av antallet som blir redusert.

Reduksjoner som skjer samme dag, faktureres  med  100 % av antallet som blir redusert.

Levering av utstyr/varmekasser: Dersom ikke vi tar med oss varmekasser, må kunden returnere de til Stabburet i Hagerupsvei 32 x, er det ingen her for å ta i mot, kan det settes på utsiden, men husk å merke med ordrenummer eller navn slik at vi får registrert det som mottatt. Om ønskelig kan vi hente for et gebyr på 300 kr