Kontakt

Kontakt oss

Kontakt oss eller send oss en forespørsel

Betingelser

Bestilling: Ordretelefon betjenes mellom 08-18 alle dager.

Levering/henting/åpningstider: Vi leverer over hele Bergen alle dager mellom 09 00 og 21 00. Kr 250. Maten kan også hentes i butikk på Landås man-fre 09 00 – 1430 og lør-søn etter avtale. (Ønsker du å hente maten utover disse tidene må dette avtales på forhånd) Vi gjør alt vi kan for å levere til det tidspunkt kunden ønsker, men må i noen tilfeller tilpasse dette i en kjørerute. Vi må ta forbehold om levering 20 minutter til hver side av avtalt tidspunkt.

Oppsett av mat: Ved bestilling av tapas/koldtbord kommer rettene i aluminiums bakker/fat og er klart til å settes på bordene. (NB! bildene på siden er bare eksempel på hvordan buffeten KAN settes opp). Varmrettene kommer i termokasser, i disse kassene holder maten seg varm inntil 3 timer, men vi anbefaler at du velger leveringstid nærmest mulig spisetidspunkt.Våre sjåfører har mange leveringer i løpet av en dag, og har derfor ikke mulighet til å rigge opp buffeten og sette ut maten for hver enkelt kunde.Om man ønsker at noen andre gjør i stand dette kan man leie inn servitør av oss.

Feil ved bestilling: Dersom du oppdager mangler/feil ved bestillingen er det viktig at du ringer oss på 930 51 920, slik at vi kan rette opp i dette så raskt som mulig. I de fleste tilfeller vil vi være i stand til å levere ny vare på kort tid.

Levering av utstyr/varmekasser: Dersom ikke vi tar med oss varmekasser, må kunden returnere de til Stabburet i Hagerupsvei 32 x, er det ingen her for å ta i mot, kan det settes på utsiden, men husk å merke med ordrenummer eller navn slik at vi får registrert det som mottatt. Om ønskelig kan vi hente for et gebyr på 300 kr

Adresse:
Hagerups vei 32X,
5093 Bergen
Telefon:
55 28 38 10