FAQ

Her finner du de vanligste spørsmålene som vi får. Men du har kanskje flere, eller andre spørsmål.

Ring oss på 55 28 38 10 eller send en epost til post@stabburetcatering.no

Vi setter pris på at du ringer, og du får raskt svar.

Den enkleste måten å bestille catering hos oss er ved å gå til: MENY– velge kategori og finne retten/rettene du ønsker, klikk på BESTILL og velg antall, følg så videre instrukser.

Man betaler ved levering/henting og ikke i nettbutikk.

Du kan også bestille ved å sende oss en mail, eller bruke kontaktskjema.

Ordretelefon er åpen mandag til fredag fra 08-16

SONE 1: BERGEN: kr 300

UTENFOR BERGEN KR 500 (MAKS 20 KM).

Vi leverer over hele Bergen og omegn, alle dager mellom 08 00 og 21 00. Maten kan også hentes i butikk på Landås.

Vi er stengt i hele påsken, fra langfredag til og med 2 påskedag.

Julaften frem til kl 12 (bare henting).

1 juledag stengt.

2 juledag (bare henting)

Romjul vanlig åpningstider

Nyttårsaften frem til 12 (bare henting).

1 nyttårsdag stengt

2 nyttårsdag vanlig åpningstider.

Betaling skjer ved levering eller henting av mat (man trenger ikke å betale på nettsiden).

Vi har med oss betalingsterminal når vi leverer.

Faktura kan gies til firma.

Private kan også få faktura, men denne må betales før levering av maten.

Minium bestilling er 10 stk. av de fleste  rettene.

Ved bestilling av tapas/varm-mat/koldtbord kommer rettene i aluminiums bakker/fat og er klart til å settes på bordene.

Maten kommer i isopor varmekasser og maten holder seg varm i minimum 3 timer

Leverer dem til Stabburet i Hagerupsvei 32 x,

Dersom det ingen her for å ta i mot, kan det settes på utsiden, men husk å merke med ordrenummer eller navn slik at vi får registrert det som mottatt.

Om ønskelig kan vi hente for et gebyr på 300 kr

922 538 506