Anbefalinger

Ble anbefalt Stabburet og bestemte oss for å kontakte dem. Her ble vi møtt av proffe mennesker som var flinke å anbefale hvilke retter som kunne passe vår anledning. Vi endte opp med en 10 retters Tapas. Her var det så mye god mat å velge mellom og ikke minst store porsjoner. Maten var også delikat anrettet slik at det ble en flott buffet.

Vi fikk bare gode tilbakemeldinger fra gjestene. Tusen takk for at dere gjorde dagen vår fullkommen!

avatar

Bryllup

16.07.2016

 

Tusen takk for kjempegod mat!  Fikk mange gode tilbakemeldinger ???

Mange klemmer fra Katrine og Roald Nipen Skjoldheim ❤

avatar

tapas

11.07.2016

 

Veldig fornøgd med maten. Vi bestilte koldtbord, og folk syns maten var veldig god. Vi kjem nok til å bestille mat fleire ganga 🙂

avatar

Koldtbord

09.01.2016

Super mat! Tredje gang vi spiser Tapas herfra, like fornøyde hver gang. Mange gode smaksopplevelser og rikelig med innhold. God service og overkommelige priser er enda et pluss. 5 stjerner!!

avatar

Barnedåp

13.10.2015

Meget godt fornøyd med valg av dette cateringfirmaet. Lett å komme i kontakt med via telefon. Ingen problem med oppgradere antall.Tapasen var ypperlig. Var 55 gjester å bestilte til 52. Rikelige porsjoner gjorde at middag dagen etter var reddet for flere av gjestene. Variert og god smak. Meget godt fornøyd med servicen ved levering. Kanskje vi burde fått beskjed om at betaling kunne skje ved levering. Ingen problem med å ordne dette senere.
Britt-elin Mikalsen, Fem stjerner!

avatar

Feiring av 60 års dag

29.09.2015

0