Om oss

Stabburet A/S

Litt informasjon om oss

Stabburet A/S er en tradisjonsrik cateringsbedrift i Bergen som går helt tilbake til 1963.

Vi leverer alt innen catering i Bergen. Enten det er store eller små anledninger. Bryllup, barnedåp, konfirmasjon, minnestund, blåturer m.m. Vi har et rikt utvalg av menyer som skal passe enhver smak. Tapasretter, hovedretter, koldtbord og snitter. Vårt fokus er alltid på høyest mulig kvalitet og smak, derfor  bruker vi  bare de beste og ferskeste råvarer.  At våre kunder kommer igjen og igjen, synes vi er grunn nok for at også du burde prøve vår gode mat. Velbekomme!

Anbefalinger

Veldig fornøgd med maten. Vi bestilte koldtbord, og folk syns maten var veldig god. Vi kjem nok til å bestille mat fleire ganga 🙂

avatar

Koldtbord

09.01.2016

Super mat! Tredje gang vi spiser Tapas herfra, like fornøyde hver gang. Mange gode smaksopplevelser og rikelig med innhold. God service og overkommelige priser er enda et pluss. 5 stjerner!!

avatar

Barnedåp

13.10.2015

Meget godt fornøyd med valg av dette cateringfirmaet. Lett å komme i kontakt med via telefon. Ingen problem med oppgradere antall.Tapasen var ypperlig. Var 55 gjester å bestilte til 52. Rikelige porsjoner gjorde at middag dagen etter var reddet for flere av gjestene. Variert og god smak. Meget godt fornøyd med servicen ved levering. Kanskje vi burde fått beskjed om at betaling kunne skje ved levering. Ingen problem med å ordne dette senere.
Britt-elin Mikalsen, Fem stjerner!

avatar

Feiring av 60 års dag

29.09.2015

0