Kontakt oss

Adresse

Hagerupsvei 32 x,
5093 Bergen

Telefon

55 28 38 10

E-post

post@stabburetcatering.no

Bestilling:

Bestilling av varm-mat, koldtbord, tapas og kaker må gjøres minimum 3 dager i forveien. Ordretelefon betjenes mellom 08-18 alle dager.

Levering/henting/åpningstider:

Vi leverer over hele Bergen alle dager mellom 09 00 og 21 00. Maten kan også hentes i butikk på Landås man-fre 09 00 – 1430 og  lør-søn etter avtale. (Ønsker du å hente maten utover disse tidene må dette avtales på forhånd)  Vi gjør alt vi kan for å levere til det tidspunkt kunden ønsker, men må i noen tilfeller tilpasse dette i en kjørerute. Vi må ta forbehold om levering 20 minutter til hver side av avtalt tidspunkt.

Oppsett av mat:

Ved bestilling av tapas/koldtbord kommer rettene  i aluminiums bakker/fat og er klart til å settes på bordene. (NB! bildene på siden er bare eksempel på hvordan buffeten KAN settes opp). Varmrettene kommer i termokasser, i disse kassene holder maten seg varm inntil 3 timer, men vi anbefaler at du velger leveringstid nærmest mulig spisetidspunkt.

Våre sjåfører har mange leveringer i løpet av en dag, og har derfor ikke mulighet til å rigge opp buffeten og sette ut maten for hver enkelt kunde.

Om man ønsker at noen andre gjør i stand dette kan man leie inn servitør av oss.

Feil ved bestilling:

Dersom du oppdager mangler/feil ved bestillingen er det viktig at du ringer oss på 930 51 920, slik at vi kan rette opp i dette så raskt som mulig. I de fleste tilfeller vil vi være i stand til å levere ny vare på kort tid.

Levering av utstyr/varmekasser:

Dersom ikke vi tar med oss varmekasser, må kunden returnere de til Stabburet i Hagerupsvei 32 x, er det ingen her for å ta i mot, kan det settes på utsiden, men husk å merke med ordrenummer eller navn slik at vi får registrert det som mottatt. Om ønskelig kan vi hente utstyret for kr 300,-

Kontakt oss

Kontakt oss eller send oss en forespørsel.

Security question:

  • 14 + 8 =

0